2014. november 20., csütörtök

Blogturné #32 - Katie McGarry: Feszülő húr

Miért: Az egyik kedvenc YA-regényem.

Tartalom: Senki sem tudja, mi történt aznap éjjel Echo Emersonnal, amikor a menő fiúval járó népszerű lányból pletykák tárgya, kirekesztett lett, karján hátborzongató sebhelyekkel. Még Echo sem tud visszaemlékezni a teljes igazságra.
Amikor aztán berobban az életébe Noah Hutchins, a szívdöglesztő, lányfaló, megközelíthetetlen fiú a fekete bőrdzsekijében, és meglepően megértő vele, Echo élete olyan fordulatot vesz, amilyenre sosem gondolt volna. Valószínűleg semmi közös nincs bennük.
Egymás iránti őrült vonzalmuk mégsem foszlik szét, és Echo felteszi magának a kérdést, hogy meddig FESZÍTHETIK A HÚRT, és mit kockáztat azért a fiúért, aki talán megtanítja őt ÚJRA SZERETNI. (Könyvmolyképző

Vélemény: Mivel korábban már írtam erről a könyvről (a kritikámat itt elolvashatjátok), ezért most csak egy rövid dreamcastet hoztam nektek. Előre szólok, hogy bizonyos szereplők egyáltalán nem szerepelnek - mert saját kötettel rendelkeznek, vagy, mert egyszerűen nem volt hozzájuk ötletem, sajnos :S -, ráadásul a képek azt tükrözik, ahogyan én elképzelem őket, és ez nem feltétlen egyezik a könyvbeli leírásokkal. :)
Echo édesanyja

Echo

Noah
Echo édesapja
Ashley



Aires

Kedvenc karakter(ek): Noah, Echo
Gyűlölt karakter(ek): -
Pont: 20/10

Alapok:

Nyelv: magyar
Fordította: Károlyi Eszter, Neset Adrienn
Kiadta: Könyvmolyképző Kiadó
Év: 2014
Oldalszám: ?
Sorozat: Pushing The Limits (#1)



Résztvevő blogok listája:

11.18. - Kristina blogja
11.19. - Angelika blogja
11.20. - CBooks
11.21. - Deszy könyvajánlója
11.22. - Függővég
11.23. - Kelly & Lupi olvas     
11.24. - MFKata gondolatai
11.25. - Media Addict
11.26. - Dreamworld


Nyereményjáték: 

A történetben Echo Emerson és az anyukája közötti kapcsolat egyik jelentős eleme a görög mitológiához, azon belül is a csillagjegyekhez kötődik. A játék során minden állomáson fel kell ismernetek a mellékelt képről, hogy melyik csillagjegyet ábrázolja. A rafflecopter doboz megfelelő sorait kitöltve már csak a szerencsén múlik, hogy ki nyeri meg a három nyereménykönyvet.

(Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyerteseknek 72 órán belül kell jelentkezniük a megküldött értesítő e-mailre, ha nem teszi meg, új nyertest sorsolunk. Sok szerencsét!)

a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése